Гей от село се похвали, че спал с Валери Божинов

Big Brother събра заедно силиконки, футболист, бизнесмени...
Обновена: 18 авг 2015 14:19 | 18 авг 2015 09:34, Александър Попов
124

Екатерина Балабанова. Снимка: Нова тв

Гей, футболист, бизнесмен, златотърсачки - това са само част от новите тв герои, които станаха част от новия сезон на Big Brother. В къщата влязоха 11 души, някои с интересни истории, други с понадути визитки.

Първа прекрачи прага 28-годишната Екатерина Балабанова, която изработва гердани и гривни от камъни. Тя се похвали, че непрекъснато е усмихната, обича шумните компании, а влизането в шоуто било нейна мечта.

Към нея се присъедини 25-годишният барман от София Пламен Димитров. За него се разбра, че обича да изслушва клиентите, пийва си, но пък и бил много романтичен. Пламен разкри, че още като тийнейджър е напуснал майка си, която се пропила и бил отгледан от баба си и дядо си. Те дори са татуирани на тялото му като някакъв вид признателност.

Под номер три се появи 34-годишния Борис Братухчев, който демонстрира високо самочувствие, а още отсега е ясно, че едва ли ще има човек в шоуто, който ще го надприказва.

Един от интересните персонажи ще бъде 38-годишната Никита Джонсън, която от 20 години живее в Швеция и ръководи собствено тату студио и ресторант. Тя със сигурност знае най-много от конкурентите си, тъй като дели постеля с друг участник от Big Brother - Боби Ръгбиста. Със силиконовите си подобрения Никита напомня на ранната Донатела Версаче, но за разлика от дизайнерката, цялото й тяло е покрито с татуировки. Никита призна, че пазела тайни, които естествено била готова да разкрие.

В къщата от селски тип влезе и брокер. 30-годишният Кирил Симеонов от Варна се занимава с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. И той като Борис се самоизчетка, че е много умен, бил бохем, а Big Brother му е фетиш от малък. "Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат", похвали се Кирил.

Ромският етнос пък е представен от 30-годишната Ирена Петрова, която родила на 21 години. И тъй като не можела да издържа детето си с учителската заплата, станала стриптийзьорка. Покрай пилона се запознала с Бен, който й осигурил охолен живот, а след шоуто ще се установи завинаги в Англия. Ирена влизала в къщата, за да запомни България с нещо хубаво. С какво точно се асоциира родината с едно тв риалити остава да разберем като си тръгне.

Колоритен образ е и седмият съквартирант Анита Болярова. 36-годишната плевенчанка има собствен козметичен салон и води курсове по козметика. Тя имала черен период в живота си, когато пипнала гаджето си с друга любовница. Отишла в къщата й и чак ръцете я заболели от скубането на косата на опонентката си. След това хванала гората и открила своето призвание - да бъде добра, да помага на хората и загатна, че нейната роля ще е да балансира характерите в къщата.

В ролята на типичния БГ бизнесмен ще гледаме Цветелин Николов, който се занимава основно със строителство. Той "разполага със свобода и пари", жените го преследвали, но досега в 90% от случаите попадал на кучки. Но пък се похвали, че харчел за вечери и по 3000 евро.

Дали пък Цветелин няма да попадне в плен на 26-годишната Силвия Юрукова? Тя работи като модел, може би най-често срещаната професия сред златотърсачките. Носителка е на няколко корони от конкурси за красота, като последният е "Еротичен модел на Европа". Стана ясно, че тя няма проблеми да вее гърди пред всички.

Шоуто няма как да мине без футболист, друга "важна" категория в родния шоубизнес. Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик, бил ритал за три отбора от А група, но заради уредени мачове окачил бутонките. Сега се занимава с фитнес. Очаква се той да бъде сред главните герои, тъй като не издържал на глад, не обича хората, които говорят много и мрази гейовете.

Именно на "левия бряг" се оказа 21-годишният Кристиян Стойков от село Жернов. Представи се за "бивш поп-фолк певец, за когото медиите пишели постоянно, и бил №1". Не уточни кои медии, но допълни, че бил преспал с Валери Божинов. Което май ще се окаже PR трик и начало на съдебен иск.

Иначе женственият Крис веднага бе вкаран от редакторите на шоуто в ролята на мразеният. Той получи мисия да избира дали да бъде унищожен само неговият багаж или на всички останали. В изповедалнята той определи останалите като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Big BrotherВалери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До UnufriОбикновените хора.Е кво необикновено видя в некви татуирани *** и мутра бизнесмен дето се хвали,че харчи годишната ти заплата за час ама като отиде на касата и ще умре от скръб за всяко левче?Или си е сложил китайска газова на краденото порше или бмв с пренабити номера?Лелеее какви необикновени хора.Никъде няма такива.
52
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще е яко да направят поне един сезон с интелигенция- учителка, побъркана от ежедневна работа с гаменчета, алкохолизиран професор, подкупен лекар, още по-подкупен журналист и т.н. Защото вече омръзна неграмотни селянчета да се излагат, не е само в тях проблемът.
51
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Усилено и ударно се работи за оскотяването на все още недовършения българин. Всякакви остатъци от култура и цивилизация трябва да бъдат ликвидирани, а всеки опит да се спре процеса - убити в зародиш.
50
2
 
32
 
! Отговори
А в интерес на... преди 8 години
Истината,Очаквах, че ще вкарат поне един истински селянин. Все още има надежда за останалите трима или колкото са там, които все още не са влезли.Ако не вкарат поне един нормален, израстнал на село, със селския си дух, култура, естественост, натуралност, отрудени ръце и събуждащ се преди изгрев и лягащ след залез..... натуралността на Брадъра се изчерпа с натуралнОто друсане на продуцента, брадата на скучния Кънчев и изпечената като солета и кофти русо в главата Алекс.
49
4
 
9
 
! Отговори
Тъй. преди 8 години
Очаквам секс в къщата. Това е целта на сезона.Ако няма секс в къщата, значи се е провалил.Каква е темата, селяни ли са, граждани ли, умни ли са, прости ли са, зрителите прости ли са, много прости ли са - нЕма значка!Секс. Ако няма секс, поредното издание на Брадъра ще докаже пълната Мекост на участници, сценаристи, телевизионери, психолози и психопатки.Порното и сексът създават скандал, а НЕ говоренето за тях, драги зрители!
48
2
 
9
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 8 години
като самото то е един нужник в праймрайма4. Не се ли наяде брадатият м*ндил и коя СЕМка го толерира, срещу колкоПриятен ден.
47
4
 
28
 
! Отговори
Дебелогърчав преди 8 години
Вероятно бика на село е бил кръстен на В. Божинов, така че геят може и да не лъже.
46
5
 
24
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
какви деца е раждала българска майка юнашка..ха..ха.ха..ха То не беше "Азис"(Васил църковния певец),то не беше баба гуси..ха.ха То не беше Евгени Минчев и Кузов..ха.хаИ после ние сме били виновни за демографската криза..ха..ха
45
4
 
37
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 8 години
Ще пусна запитване до СЕМ кой одобри и пусна този к**** с някои конкретни питанки1. С какво тази кл*ака бори изпростяването на нацията2. Какво да научат подрастващите и тези с лабилна психика от тр*верси, г*йове, л*сбийки, дж*нкита и р*мляни3. Че НТВ запада и лиже з*дника на Гела с платените спортни канали, а останалото е б*лшит, е ясно, но защо при всяка уж нормална новинарска емисия започва нескончаемото навиране в лицето на драгия зрител на предаването с външния нужник
44
11
 
28
 
! Отговори
Батюшката преди 8 години
Божинов,въпреки недостатъците които има,е мъж достоен за уважение. От 13 годищен се оправя сам в живота и е спечелил достатъчно да издържа децата си...Независимо от колко жени са...А за ***... ,,Биг брадър,, с надеждата да вземат някой грош...
43
2
 
31
 
! Отговори
Срител преди 8 години
Спрете водката на Кънчев в паузите, че на нищо е заприличал.
42
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая помия дали я гледа някой. Трябва да си паднал много ниско за да гледаш подобна гадост.
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последният да пусне водата... :)
40
2
 
10
 
! Отговори
много важно преди 8 години
Това никой не го интересува.
39
9
 
31
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Нормалните хора са скучни! Вие не разбирате ли това!Какви хора да вкарат вътре? Учителка, счетоводителка и 2-3 научни работници ли?Естествено, че ще вкарат екзотични видове! На зоологическа градина се ходи, за да се видят редки екземпляри.Левски щял да си окачи сам въжето, Паисий да си изгризе историята. Това е кичозен шоубизнес, вие какво очаквате?
38
2
 
15
 
! Отговори
6575 преди 8 години
върхът на журналистическата професия е да преразказва помийни тв предавания в жълтите си сайтове. дерзайте, читатели бол!
37
2
 
17
 
! Отговори
dddd преди 8 години
това е грехота да се дават/ пилеят толкова много пари, за да седят тези и да ги угояват вътре и отделно много хора да изпростяват все повече гледайки ги. нова тв щяха да си направят къде къде по- голям и по- положителен рейтинг ако бяха дарили тези хиляди левове на различни домове за сираци, възрастни хора или бездомни в една голяма кампания, но това е в БГ. това се харесва..
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подавал си е разни неща с Божинов.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да разбирам.Няма да го гледам.Но изтрещелите бабички и чалга-тигриците сигурно ще изгорят плазмите в тях от гледане.
34
2
 
23
 
! Отговори
... преди 8 години
за жалост по- голямата част от населението в държавати ни е такова- като участниците и като "рентиерите" на паркинга в силистар.. трагедия! Хора бъдете добри, помагайте си, четете някоя друга книга, уважавайте се. обичайте близките си! Дано се оправи един ден България!